LaLou Photography
Pure & Lifestyle fotografie

Over mij 

Hai!

Onwijs leuk dat u terecht bent gekomen op mijn pagina!Mijn naam is Marcia, ik woon in Spijkenisse en werk vanuit mijn studio aan huis. 

Ik woon daar samen met mijn twee dochters Mila en Milou en hun papa, die meiden zijn mijn start en mijn basis met alles, en zeker ook met mijn liefde voor de fotografie. Hun naam zie je dan ook weer verwerkt in LaLou Photography


De voorliefde voor fotografie gaat al generaties terug binnen mijn familie, van vader op zoons, en van zoon op dochter, en ook de kleinste generatie kan er al uren zoet mee zijn :) 

Dat die zoons het vervolgens weer een generatie verder hebben overgebracht, maakt dat ik nu, met die support en diverse scholing, met passie jullie prachtige momenten mag en kan vastleggen. Wat begon als het maken van mooie vakantie plaatjes, werd al snel aangewakkerd tot meer met de komst van onze eerste dochter. Mijn interesse werd een passie, en het leuke aan passies is dat je er vaak geen genoeg van kan krijgen! 

Ik ben mij gaan toeleggen op kinder-, en zwangerschapsfotografie, ik vind het geweldig om de liefdevolle en pure momenten vast te leggen voor en met de ouders. 

Van newborns tot families met meerdere generaties   


De stijl van mijn foto's zou ik omschrijven als puur en oprecht, lichte lifestyle foto's op een binnen- of buitenlocatie, maar ook in de studio. Ik doe graag iets anders dan de standaard portretten, waar iedereen recht in de camera kijkt en dezelfde lach opzet. 

Momenten die echt zijn, ongedwongen en oprecht. Met elkaar het gezellig maken, knuffelen, gek doen of dansen.. dat levert de leukste foto's van mooie herinneringen op. Waarbij de kleintjes er vaak zichtbaar van genieten! 


Zie ik u ook binnenkort in mijn studio, op een mooie buitenlocatie of bij u thuis?

Would love to hear from you!


                             Liefs,

                                 Marcia.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram